Bedømmelse MM 1/17 ■ 2017-05-04

Konkurrencer Posted on 2017-05-12 18:42

I dag havde vi besøg af Iben Ninna Narsel fra RNF / Downstairs FK for at bedømme vores billeder fra klubben´s første Minimaraton i 2017 fra den 01.04.2017.

Klubben laver 2 gange om året en Minimaraton, hvor alle deltagere:
– får 6 emner

– skal tage et billede (jpg) til hvert emne i den givne rækkefølge

– ikke må redigere billederne udenfor kameraet

– har tre timer til at løse opgaven

Der deltog 19 af klubbens medlemmer.

Iben lavede bedømmelsen sådan, at hun viste os alle vores billeder først – enkelt og til sidst i en oversigt – og gav hendes meget ærlige og direkte kommentarer til nogle billeder.

Derefter viste hun os placeringen og forklarede, hvorfor vinderbillederne var de bedste i hver kategori.

Hun udfordrede os på konceptet Minimaraton, som hun ikke havde megen forståelse for.
Hun pegede på, at der efter hendes opfattelse ikke var tid til at gå tilstrækkeligt i dybden med emnerne – hun syntes at billederne i nogle kategorier var meget overfladiske.

Tak Iben for din bedømmelse og anbefalinger!!!

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder fra MM1/17!

Klik her for at se resultatet!

Fototur – Berlin ■ 2017-04-27 til 2017-04-30

Fototure Posted on 2017-05-12 13:21

I slutningen af april var
vi 7 personer som tog på en 4 dages tur til Berlin, for både at opleve byen og
ikke mindst – tage en masse billeder.
Vi valgte at tage på en bustur og selve turen blev derfor en del af rejsen – en god måde at starte rejsen på.
Hotellet lå centralt ved Alexander Platz.
Det blev til en både hyggelig og inspirerende tur, hvor der var tid til fordybelse og prøve nye muligheder af; f.eks. street foto, de klassiske turist attraktioner, skæve vinkler, modlys, sort/hvid, arkitektur og mønstre, natfoto og koncertoptagelser.
Men der blev selvfølgelig også tid til fælles oplevelser, café besøg når fødderne bare havde brug for hvile (!) fælles middage samt grin, sjov og hyggeligt samvær.
Og ikke mindst – tid til at dele erfaringer, gode tips, billeder, fejlskud og kigge på hinandens foto.
4 dages foto tur, og rigtig – rigtig mange billeder.
Foto hilsen fra 7 glade turdeltagere