I dag lykkedes det endelig med vores tredje forsøg for at tage særlige portrætter i det gamle tekniske museum i Helsingør.

Vi var 7 fotografer fra klubben og havde 2 modeller med: Josephine Fabian (Martin´s søn).

Stedet er meget specielt, men en rigtig god location; man skal bare passe på, hvor man går og træder… (Steen ved det bedst).

Vi kom med vores flash-udstyr, stativer, softboxer, paraplyer, reflektorer osv. – nogle lignede lidt japanske turister…

Vi lavede masser af billeder af vores modeller med de forskellige baggrunde, som var mest graffiti-vægge med nogle til tider vilde farvekompositioner.

Det var en rigtig god øvelse for os at lære at håndtere med lyset og kompositionen (især med at få baggrunden med – enten skarp eller sløret).

Martin havde også hans hjemmelavede Beauty-Dish (basis: en hvid plast-plantepot med en gammel flash) med, som gav bedre og blødere lys som nogle forventede.

Men styring af lyset er ikke nemt.

Det var også lidt udfordrende, at lyset, som kom gennem utætte kvadratiske vinduer fra loftet, ofte skiftede styrke pga. den overskyede himmel – så bliver man nødt til at justere eksponeringen med 1-3 trin.

Men sådan skal det jo være!

Man lærer mest, når man kommer lidt ud af sin komfort-zone…

Bodil var heldigvis så klog og havde taget et par stoler med, så man havde mulighed for at hvile lidt i mellem – tak for det!!!

Der var hele tiden en god og afslappet stemning og det var dejligt at se, at vi hjalp hinanden.

Og selvfølgelig har alle lært noget nyt igen!

Efter 3½ spændende timer var vores modeller trætte (som man kan godt forstå), og vi pakkede vores grej sammen og klatrede ud af bygningen.

Mange tak for turen!

Klik her for at se billederne under turen!

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder!