I dag var der tid til at slappe lidt af og tage et resume af vores seneste fototure.

Generelt foregår det sådan, når vi sidder sammen og gennemgår billederne, at vi giver vores bedst mulige faglige kommentarer og anbefalinger, som nogen gange også diskuteres – men altid med den hensigt, at fotografen får en konstruktiv feedback.
Og det lykkes jo hver gang i vores fællesskab.
Det bliver hver gang en god aften, hvor vi gennemgår billederne fra vores galleri – denne gang fra vores sidste tre fototure.

Vi begyndte med fototur 7, hvor vi tog portrætter på det Gamle Teknisk Museum i Helsingør.
Stedet er jo meget fedt, selvom man ikke kan komme ind mere – hele bygningen skal jo nedrives.
Det ligner lidt en slagmark med masser af delvis god graffiti på væggene – den perfekte baggrund for specielle portrætter.
Og det lykkedes faktisk ret godt (selvom vi skal øve os meget mere i denne spændende genre).
Det var også interessant at se billederne fra forskellige fotografer med den samme model og næsten det samme optagelsestidspunkt; udtrykkene var delvis ret forskellige.

Derefter så vi billederne fra fototur 8, som var til Galopbanen i Klampenborg.
Selvom der var kun en lille håndfuld med, kom der nogle rigtig gode billeder ud af turen.
Deltagerne sagde, at fotograferingen med action/bevægelse og panorering skal øves, og det vil vi gøre til næste år i en workshop.

Efter en kort pause, hvor et par medlemmer skar deres passepartout-rammer (hvilket i store træk lykkedes), så vi billederne fra vores sidste fototur 9 til Fugleparken i Esrum, som var en meget god og velbesøgt tur.
Der kom rigtig gode billeder ud af turen, selvom de fleste fugle var gemt bag trådhegn i deres bure.
Meget fascinerende var også fuglenes forskellige farvepragt.
Billederne fra flyveshowet blev også ret gode (i hvert fald dem som er lagt op på vores galleri). Vi måtte anerkende, at det var meget udfordrende at tage billeder af fugle, mens de flyver…

Aftenen sluttede med, at vi ryddede op og satte vores nyt indkøbte udstyr – 2 LED-lamper samt stativer og softbokse – tilbage i skabet.

Mange tak for en meget fin aften!

Klik her for at se billederne fra klubaften!

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder fra fototuren 7 – “Det gamle teknisk museum”

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder fra fototuren 8 – “Galopbane – Autumn Classic”

Klik her for at se medlemmerne´s bedste billeder fra fototuren 9 – “Fugleparken Esrum”