Vores sidste fototur i år (nr. 10) fandt sted i Frederiksværk.
Der mødte 9 medlemmer op med familie om formiddagen.

Vejret var ok – ca. +6 grader, næsten ingen vind, og solen kom også mere ud derefter.

Det var planlagt at besøge fx Krudtværksmuseet, men det var desværre lukket.
Men der var stadig mange spændende steder og bygninger fra tiden, hvor der blev støbt kanoner og lavet krudt i Frederiksværk.

Så gik vi rundt i byen, ved åen, lidt i skoven og fandt nogle af de gamle og delvis restaurerede bygninger.
Det var en lidt anderledes fototur end normalt – denne gang var udfordringen mere, at finde særlige motiver, som adskiller sig fra de sædvanlige.
Og det lykkedes delvis for os.

Vi mødtes igen på en cafe efter 2 timer, hvor vi varmede os med god mad og hyggelig snak.

Derefter lavede Martin et par fællesbilleder, som skal bruges til vores nye hjemmeside.

Til sidst sagde vi ”Tak for i dag” og glæder os til at se vores billeder fra turen.
Nogle gik så en tur langs kanalen ud til Arresø – en meget smuk tur.