Så var det Fotoklubben Kronborgs tur til at danne rammen om Region Nord´s bedømmelse af ”Digital”.
Som sædvanlig foregik det på Kulturværftet i Helsingør, som er et meget fint sted til formålet.

Der kom over 100 besøgende til arrangementet, hvor formanden Claus Djervad bød dommeren fotograf Jeppe Michael Jensen hjertelig velkommen.

Jeppe har arbejdet i flere år som pressefotograf, indtil han besluttede sig til at rejse mere og tage landskabsbilleder.
Så var det ikke underligt at hans valg af de 40 bedste billeder (af 222 indsendte) var tydeligt præget af dette emne.

Gennemgangen af de antagne og bedste 10 gik ret hurtigt.

Vi er meget stolte af vores tre medlemmer (af 12), som nåede klubbens bedste resultat ever:
1. plads: Lars Littre´
3. plads: Ib Haurum og
antaget: Lars Andreassen
STORT STORT TILLYKKE!!!

Efter pausen og rettelsen af de tekniske problemer viste Jeppe et par af hans billeder (yngre og ældre), som var meget spændende at følge med i.

Derefter blev de øvrige 182 billeder vist i et slideshow.

Til slut blev der uddelt diplomer til de 10 bedste placeringer.

Formanden fortalte også, at det igen blev KFAK, som vandt pokalen ”Årets fotoklub”.

Tak for en god aften!!!

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se på Jeppe Michael Jensen´s hjemside!