I dag blev vores sidste fotokonkurrence i år bedømt – FK 6/18.
Vi havde inviteret Mahesa Widura til at være dommer i konkurrencen.
Til frit emne i papir blev der indsendt 26 billeder af 13 medlemmer.
De bedste 3 placeringer fik:
1. plads: Lars Andreassen
2. plads: Martin Schaffer
3. plads: Monica Mahona
Tillykke!!!

Mens dommeren præsenterede papirbillederne på vores tavle (som nu er meget godt belyst med vores to nye LED-lamper), blev de også vist via vores projektor; så kunne alle deltagerne se dem tydeligt.

Mahesa anbefalede nogle forbedringsforslag, fx med beskæring, skift af optagelsesvinkel (altså komposition), skift til sort/hvid eller sepia og at lægge mærke til de lyseste steder på billedet (der, hvor vores øjne kigger hen først).

Det var indlysende for os og det gav ret meget mening (selvom Birgit O kunne ikke gøre noget med ændring af positionen, da hun var på skibet..).

Efter pausen fortsatte dommeren med at præsentere sin vurdering af emnet ”Gammeldags” i digitalt, hvor der blev indsendt 29 billeder af 16 medlemmer.
De bedste 3 placeringer fik:
1. plads: Valdemar Klauber
2. plads: Lisbeth Bech
3. plads: Lisbeth Bech
Tillykke igen!!!

Så ligger placeringerne fast og det bliver spændende at se, hvem bliver vores ”Årets fotograf 2018” – det afsløres på vores kommende juleafslutning!

Vi siger ”mange tak” til den dygtige dommer Mahesa og afsluttede så klubaftenen.

Klik her for at se billederne fra bedømmelsen!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder med emnet “Gammeldags”!

Klik her for at se medlemmerne´s billeder med frit emne!